Minggu, 27 Mei 2012

Bruno Mars - It Will Rain



semua lagu-lagunya Bruno Mars emang bagus-bagus, easy listening, tapi gak ada yang bisa membuat saya jatuh cinta banget.. Pengecualian buat It Will Rain, karena ini adalah lagu Bruno Mars yang paling saya suka.. yang begitu denger langsung saya cari liriknya, yang begitu download, langsung saya putar berulang-ulang.. cocok banget buat yang agy "Galau", hehehe. Kalau gak salah It Will Rain ini adalah soundtrack film Twilight: Breaking Dawn, tak taulah saya gak pernah nonton filmnya. Eh tapi emang bener sih kayaknya karena di videonya itu disisipin sebentar wajah-wajah pemeran utama twilight, siapa lagi kalau bukan Bella Swan dan Edward Cullen, saya juga gak tau peran mereka di video ini sebagai apa dan mau ngapain, kayaknya mau numpang populer gitu, eeuuww banci tampil banget sih? hahaha ^^v,

Lirik It Will Rain - Bruno Mars
If you ever leave me, baby
Leave some morphine at my door
'Cause it would take a whole lot of medication
To realize what we used to have
We don't have it anymore

There's no religion that could save me
No matter how long my knees are on the floor
So keep in mind all the sacrifices I'm makin'
Will keep you by my side
And keep you from walkin' out the door

Cause there'll be no sunlight
If I lose you, baby
There'll be no clear skies
If I lose you, baby
Just like the clouds
My eyes will do the same if you walk away
Everyday, it'll rain, rain, rain

I'll never be your mother's favorite
Your daddy can't even look me in the eye
Oooo if I was in their shoes, I'd be doin' the same thing
Sayin' there goes my little girl
Walkin' with that troublesome guy

But they're just afraid of something they can't understand
Oooo but little darlin' watch me change their minds
Yea for you I'll try I'll try I'll try I'll try
I'll pick up these broken pieces 'til I'm bleeding
If that'll make you mine

Cause there'll be no sunlight
If I lose you, baby
There'll be no clear skies
If I lose you, baby
Just like the clouds
My eyes will do the same if you walk away
Everyday, it will rain, rain, rain

Oh don't just say, goodbye
Don't just say, goodbye
I'll pick up these broken pieces 'til I'm bleeding
If that'll make it right

Cause there'll be no sunlight
If I lose you, baby
And there'll be no clear skies
If I lose you, baby
And just like the clouds
My eyes will do the same if you walk away
Everyday, it'll rain, rain, rain

1 komentar:

Hai, terimakasih sudah berkunjung. Komentar boleh, Nyepam jangan, :)